Wie zijn wij?

Eer & Stein Marketing is een full service marketingbureau voor het Noorden van Nederland. Eer & Stein Marketing is de bedrijfsnaam van mij als freelance marketeer. Mijn naam is Armand Erenstein. Eer & Stein <-> Erenstein… Snap je hem?Ā 

Ik zet mij als marketeer in voor MKB ondernemers in Noord Nederland en help hun met het groeien. Dat doen we door te kiezen voor de juiste kanalen, het juiste verhaal en het maken van passende keuzes. Hoe? Dat leg ik uit in mijn groeiformule.

T-Shape, C-Level? Nee gewoon een allround marketingbureau

Tegenwoordig zijn er natuurlijk allemaal mooie marketingtermen om je als marketeer te omschrijven. Zo kun je T-Shaped zijn. Een ander woord voor een marketeer met een brede basiskennis en diepgaande kennis van een aantal specialismen. Of zelfs C-level marketeer, waarbij je je bezig houdt met het verbinden van de punten tussen marketing en de andere functies van het bedrijf.

Maar ik ben een nuchtere Groninger. Uiteindelijk ben ik maar 2 dingen in hart en nieren. Marketeer en Ondernemer (ja ook in die volgorde). Vanuit deze basis help ik jou door mijn marketingexpertise in te zetten voor jouw bedrijfsdoelstellingen. Marketing heeft alleen nut als het ook wat oplevert. Door als allround marketingbureau inzetbaar te zijn, help ik je daar waar je me het hardst nodig hebt.

EĆ©n aanspreekpunt

Wil je je markting (deels) uitbesteden of zoek je ondersteuning van je huidige marketing(afdeling). Dat kan. Wij helpen met o.a.:

Waar werk je mee?

Naast dat wij zeer gedreven zijn in het adverteren op verschillende social media platformen zoals Instagram, Facebook en Pinterest, kun je bij ons ook terecht voor SEO, SEA En Data Analyse via het Google Marketing Platform.

Daarnaast kunnen wij ondersteunen in het opzetten en uitvoeren van verschillende mailing en marketing automation programma’s en kun je het webdesign via uitbesteden voor WordPress website (eventueel incl. Woocommerce).

En nog vele andere. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.