Onze groeiformule voor het MKB

Speciaal voor het MKB en startende merken of ondernemingen hebben wij een groeiformule ontwikkeld. Door jarenlange ervaring en kennis in Business Development en marktpenetratie, gecombineerd met ervaringen uit eigen ondernemerschap ontstond dit concept. De groeiformule is ontstaan uit het principe van Growth Hacking. Hiermee hebben wij als doel om met een lage startinvestering op zoek te gaan naar een ideale invulling van de klantreis van jouw doelgroep. 

Wil je weten hoe wij dit aanpakken?

Ja, ik plan graag...

Een vrijblijvend groei-oriëntatiegesprek voor mijn bedrijf

1. Strategie & kaders bepalen

Na ons groei-oriëntatiegesprek gaan we aan de slag met het scherp stellen van jouw doelgroep, doelstelling en KPI’s.  Ook werken we hierbij jouw positionering en strategie uit.

2. Data verzamelen

We starten daarna met een basale inrichting van jouw klantreis. In deze fase willen we de investering laag en de doorlooptijd snel houden. We creëren een funnel met jouw website en testen verschillende varianten van iedere fase in de funnel om tot een goede groeibasis te komen. 

3. Optimaliseren

Nu we de data hebben kunnen we conclusies trekken. Welke activiteiten en onderdelen werkten goed. Welke minder. De minderen elimineren we en degene met hoge potentie werken we verder uit. 

4. Opschalen & evalueren

Nu we een best practice hebben ontwikkeld gaan we knallen! We gaan in deze fase inzetten op duurzame groei!

Ook kunnen we nu de kans pakken om de lange termijn strategie verder vorm te geven.

Kennis maken met onze specialisten

Meer informatie of een afspraak plannen meteen specialist? Geen probleem!

Vul het formulier in voor een gratis kennismaking.